Cadeaubon Groeisprong

Cadeaubon Groeisprong

Geef een cadeaubon van de Groeisprong cadeau!

Zoek je een cadeau voor jonge (aanstaande) ouders in je omgeving of iemand die graag aan zijn of haar gezondheid wil werken? Met een cadeaubon van de Groeisprong kan iemand zelf een keuze maken voor een consult of een cursus.

Origineel cadeau

Een origineel cadeau als je:

Jonge ouders een cursus babymassage cadeau wilt doen, omdat je het ze gunt om hun baby nog beter te leren kennen (en samen te ontspannen)

Iemand kent die je een steuntje in de rug wilt geven om te werken aan een betere gezondheid en meer vitaliteit

Aanstaande ouders wilt steunen om samen een zwangerschapscursus te doen die ze voorbereidt op de bevalling en op de eerste tijd met hun baby (de cursus Van Buik tot Baby)

Je partner wilt doorsturen omdat hij/zij al zo lang klaagt over rugpijn, hoofdpijn, etc.

Nog een cadeautje zoekt voor een babyshower…

….. of als felicitatie voor een zwangerschap.

Geldigheid bon

De bon is geldig tot een jaar na afgifte. Je kunt het bedrag zelf bepalen. De bon kan ingewisseld worden bij de Groeisprong voor een (deel van) een cursus of consult naar keuze (de bon is niet geldig voor laboratorium-onderzoeken en supplementen e.d.).

Cadeaubon bestellen

Je kunt de cadeaubon als volgt bestellen: maak het bedrag (de waarde) dat je op de bon wilt laten zetten over op IBAN  t.n.v. Praktijk de Groeisprong, Houten, o.v.v. “Cadeaubon” en het volledige adres, waar de bon naar toe gezonden moet worden en een telefoonnummer waar ik je kan bereiken mocht ik nog vragen hebben (dit laatste mag uiteraard ook in een email, naar: natuurgeneeskunde[at]groeisprong.nl). De cadeaubon wordt dan zo snel mogelijk toegezonden.

Misschien vindt je dit ook leuk…

Detox voor je darmen en lever

Detox voor je darmen en lever

Raak eens lekker wat afvalstoffen kwijt: geef jezelf een boost met een detox! Ben jij je meer te buiten gegaan aan...