Webcam consult bij de Groeisprong

Jouw volgende afspraak digitaal?

Je kunt bij de Groeisprong ook terecht voor een webcamconsult. Gewoon een face-to-face consult op afspraak, maar dan digitaal. Dit kan vanaf je smartphone, tablet of computer met webcam. Vanuit je huis, of vanaf je werk of vakantiebestemming.

Zo werkt het! Klik 10 minuten voor je afspraak op de link in je bevestigingsemail

Binnenkort start ik ook met een inloopspreekuur waarvoor je jezelf via deze website rechtstreeks kunt aanmelden. Meer bericht volgt.

Wil je een afspraak voor een webcamconsult maken? Bel of mail me dan! Je krijgt dan een bevestigingsemail toegestuurd, net als bij een afspraak in de praktijk.

In deze bevestigingsemail staat een link. Deze kun je alvast in je agenda zetten. Tien minuten voor de afspraak kun je op de link klikken en je komt dan in de virtuele wachtkamer terecht. Ik zie dan dat je er bent en op het tijdstip van de afspraak nodig ik je uit in de virtuele spreekkamer.

Meestal gaat het in een keer goed, maar… hieronder nog even wat praktische zaken

Desktop of laptop
Gebruik je je desktop of laptop? Webcamconsult werkt gewoon via je browser. Chrome en Firefox geven de beste kwaliteit. De recente versie van Microsoft Edge kan ook.
In de bevestigingsemail die je hebt ontvangen staat een link. Deze link kan alleen geactiveerd worden door er op te klikken vanaf maximaal 30 minuten voor je afspraak. Door op de link te klikken start je browser automatisch op en kom je in de digitale wachtruimte. In deze wachtkamer kun je zelf je camera, geluid en netwerk testen. Als ik op het afspraak-tijdstip contact met je maak wordt je toestemming gevraagd voor een aantal zaken, waaronder het gebruik van webcam en microfoon. Wanneer je dit bevestigd hebt kom je in de virtuele praktijkruimte en kan het consult beginnen.

Smartphone of tablet
Gebruik je je smartphone of tablet? Je kunt gewoon de browser van je mobiel of tablet gebruiken.
Verder werkt het zoals hierboven beschreven onder desktop of laptop. Er is ook een gratis app. Via de playstore kun je de app “webcamconsult” downloaden.