Zwangerschapscursus samen

 

Zwangerschapscursus samen

Basiscursus bevallen

In de Basiscursus Bevallen leer je alle ins en outs die je nodig hebt voor een goede bevalling. De cursus is heel praktisch: je leert ademhalingstechnieken om weeën op te vangen, goed persen en  lees meer >>

De eerste maanden

Wanneer je gaat bevallen van je eerste kind heb je vaak nog weinig ervaring met baby’s. Mensen wensen je vaak toe “geniet ervan”, maar het echte genieten start voor veel ouders  lees meer >>

Zwangerschapscursus op maat

Kun je of wil je niet deelnemen aan een zwangerschapscursus in een groep? Volg je een zwangerschapscursus, maar heb je behoefte aan aanvullende begeleiding? Lees meer >>

Herhalingscursus 2e, 3e, 4e kind

Ben je zwanger van je tweede of volgende kind? Dan heb je natuurlijk al ervaring met bevallen en het ouderschap en heb je waarschijnlijk geen behoefte meer aan een uitgebreide lees meer >>

English

We offer Childbirth Classes in English! Learn all the (breathing-)techniques you need for the birth of your baby and have your partner learn how to support and coach you.

Persoonlijke zwangerschapscursus

Bij praktijk De Groeisprong kun je een persoonlijke zwangerschapscursus volgen waar alle aandacht naar jou en je partner uitgaat. Doordat jullie deze zwangerschapscursus met z’n tweeën volgen is er alle tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Uiteraard kun je de cursussen als zwangere ook zelf volgen. Neem gerust iemand mee die jou bij de je bevalling gaat begeleiden.

Ben je zwanger van je eerste kindje? Volg de deelpakketten Basiscursus Bevallen en De Eerste Maanden met je Baby. En deze kun je uiteraard ook combineren tot een totaalpakket.

Wil je zelf je eigen zwangerschapscursus samenstellen? Kijk hier voor de mogelijkheden voor een zwangerschapscursus-op-maat bij Van Buik tot Baby.

Ben je zwanger van je 2e, 3e of 4e kind? En heb je voldoende aan een opfriscursus?  Ook hier kun je een pakket afnemen of je cursus naar wens zelf samenstellen.

De cursussen

Hieronder vind je onder de tabs de mogelijkheden.

Basiscursus bevallen
De eerste maanden
Zwangerschapscursus op maat
Herhalingscursus 2e, 3e, 4e kind

 

prive cursus Van Buik tot Baby afspraak maken

 

Recensies

Claudia heeft een prettige stem om naar te luisteren en kan goed haar verhaal overbrengen. Het leuke van de cursus is dat je door verschillende stappen van de zwangerschap heen gaat. Wij zijn van mening dat je niets “echt” kan voorbereiden op de bevalling en de tijd erna, maar Claudia komt met haar cursus hier wel erg dichtbij.

Kelvin Hendrikse, Van Buik tot Baby

De bevalling verliep anders dan gedacht, maar toch hebben we heel veel gehad aan alle informatie, tips en handige weetjes van de cursus. En … het persen ging net als op de cursus héél goed; met 3x goed persen was íe er!

Arjen en Suzanne, Van Buik tot Baby

Praktisch en planning

Privé-cursussen dienen vooraf volledig betaald te worden en zijn 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. De zwangerschapscursussen zijn inclusief koffie/thee en een cursusmap zodat je thuis op je gemak een en ander nog eens kunt doornemen.

Ik geef de privé-cursus in mijn praktijkruimte in Houten.

Het is verstandig de zwangerschapscursus zo af te spreken dat je rond week 37-38 van je zwangerschap klaar bent. Als je ruim op tijd afspreekt heb je meer keuze qua data en tijden. Wil je graag op een avond komen? Houdt er rekening mee dat de avonden snel volgeboekt zijn.

In de praktijk kan gepind worden.

prive cursus Van Buik tot Baby afspraak maken

 

zwangerschapscursus van buik tot baby

Voorwaarden

Op de cursussen zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afmelding worden de volledige kosten doorberekend. Bij afzegging binnen 48 uur voor het aanvangsuur van een individuele cursus of consult is 50% van de kosten verschuldigd. Bij afzegging langer dan 48 uur van tevoren zijn geen kosten verschuldigd.

Contact

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Wil je nog iets zeggen?

Privacy beleid

Je kunt op het blog een rubriek over onze zwangerschapscursussen vinden.