Zwangerschapscursus samen

van buik tot baby
Op deze pagina

Persoonlijke zwangerschapscursus

Bij praktijk De Groeisprong kun je een persoonlijke zwangerschapscursus volgen waar alle aandacht naar jou en je partner uitgaat. Doordat jullie deze zwangerschapscursus met z’n tweeën volgen is er alle tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Uiteraard kun je de cursussen als zwangere ook zelf volgen. Neem gerust iemand mee die jou bij de je bevalling gaat begeleiden.

sterretjeBen je zwanger van je eerste kindje? Volg de deelpakketten Basiscursus Bevallen en De Eerste Maanden met je Baby. En deze kun je uiteraard ook combineren tot een totaalpakket.

sterretjeWil je zelf je eigen zwangerschapscursus samenstellen? Kijk hier voor de mogelijkheden voor een zwangerschapscursus-op-maat bij Van Buik tot Baby.

sterretjeBen je zwanger van je 2e, 3e of 4e kind? En heb je voldoende aan een opfriscursus?  Ook hier kun je een pakket afnemen of je cursus naar wens zelf samenstellen.

sterretjeWe offer Childbirth Classes in English! Learn all the (breathing-)techniques you need for the birth of your baby and have your partner learn how to support and coach you.

De cursussen

Hieronder vind je onder de tabs de mogelijkheden. Als je mobiel leest: aan de rechterkant vind je een menu.

pijltje claudia

Basiscursus bevallen
De eerste maanden
Zwangerschapscursus op maat
Herhalingscursus 2e, 3e, 4e kind

prive cursus Van Buik tot Baby afspraak maken

Recensies

Arjen en Suzanne Van Buik tot Baby Zwangerschapscursus

De bevalling verliep anders dan gedacht, maar toch hebben we heel veel gehad aan alle informatie, tips en handige weetjes van de cursus. En … het persen ging net als op de cursus héél goed; met 3x goed persen was íe er!

Saskia, Sander en onze dochter Isabella! Zwangerschapscursus Van Buik tot Baby

In eerste instantie had ik een indicatie voor een keizersnede, maar bij 38 weken werd er toch gezegd dat ik “natuurlijk” mocht bevallen. We hadden nog geen bevallingscursus gevolgd en aangezien de lessen al bezig waren hebben we besloten een privé-les te nemen bij Claudia. Dit gaf ons de gelegenheid in korte duur samen in Lees meer

Praktisch en planning

sterretjePrivé-cursussen dienen vooraf volledig betaald te worden en zijn 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. De zwangerschapscursussen zijn inclusief koffie/thee en een cursusmap zodat je thuis op je gemak een en ander nog eens kunt doornemen.

sterretjeIk geef de privé-cursus in mijn praktijkruimte in Houten.

sterretjeHet is verstandig de zwangerschapscursus zo af te spreken dat je rond week 37-38 van je zwangerschap klaar bent. Als je ruim op tijd afspreekt heb je meer keuze qua data en tijden. Wil je graag op een avond komen? Houdt er rekening mee dat de avonden snel volgeboekt zijn.

sterretjeIn de praktijk kan gepind worden.

prive cursus Van Buik tot Baby afspraak maken

Voorwaarden

Op de cursussen zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afmelding worden de volledige kosten doorberekend. Bij afzegging binnen 48 uur voor het aanvangsuur van een individuele cursus of consult is 50% van de kosten verschuldigd. Bij afzegging langer dan 48 uur van tevoren zijn geen kosten verschuldigd.

Contact

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Wil je nog iets zeggen?

Je kunt op het blog een rubriek over onze zwangerschapscursussen vinden.