Doel van het blog

Doel van het blog

Dit blog heb ik opgezet om kennis en ervaringen, meningen en suggesties met betrekking tot natuurgeneeskunde in het algemeen en speciaal tijdens de zwangerschap en de babytijd uit te wisselen. Met regelmaat zullen er nieuwe onderwerpen bijkomen.

Onderwerpen kunnen voortkomen uit situaties die ik in mijn praktijk, de Groeisprong, tegenkom (uiteraard in overleg en met behoud van privacy) of uit nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de natuurgeneeskunde.

Spelregels

Groeisprong gaat er van uit dat dit blog gebruikt gaat worden zoals het bedoeld is: informatief en positief.

Reacties die niet over het onderwerp van het artikel gaan of waarvan wij denken dat deze op wat voor manier dan ook schade kunnen berokkenen zullen verwijderd of aangepast worden. De webmaster heeft het recht reacties te weigeren en/of de afzender uit te sluiten van de mogelijkheid te reageren.

Het is geen doel van dit blog om antwoord te krijgen op persoonlijke vragen. Persoonlijke vragen zullen door de Groeisprong niet op deze plek beantwoord worden.

Claudia van Wezel

Handboek bij voedselovergevoeligheid:

glutenvrij

zuivelvrij

eivrij

suikervrij

gistvrij

Hier kun je meer over ons handboek lezen en je kunt het hier ook kopen.

Of vraag een inkijkexemplaar op. We sturen je het per e-mail toe en daarna krijg je een exemplaar van Groei-nieuws als we iets te vertellen hebben.

Doel van het blog was last modified: by
Doel van het blog was last modified: by

Auteur: Claudia van Wezel

Claudia van Wezel is gekwalificeerd natuurgeneeskundig therapeut en docente en oprichter van zwangerschaps- en oudercursus Van Buik tot Baby.