Interview door Marijke Krabbenbos van Bites&Business

Interview door marijke krabbenbos

Geschreven door Claudia van Wezel

Claudia van Wezel is gekwalificeerd natuurgeneeskundig therapeut en docente en oprichter van zwangerschaps- en oudercursus Van Buik tot Baby.

juni 11, 2020

Voor het netwerk van vrouwelijke ondernemers Bites&Business werd Claudia geïnterviewd door oprichtster Marijke Krabbenbos

Claudia van Wezel is orthomoleculair therapeut, met twee specialismes, de darmen en zwangere vrouwen. De zwangerschapscursus die ze geeft heet dan ook Van buik tot baby. Ze is al haar hele leven fanatiek danseres, momenteel danst ze salsa en doet ze (natuurlijk) aan buikdansen.” In deze podcast van een half uur komen in vogelvlucht aspecten uit het werk en leven van Claudia aan bod. 

De buik als rode lijn

De buik als rode lijn, niet alleen in Claudia’s praktijk, “De Groeisprong”, maar ook wel daarbuiten: die, soms lastige, darmen in je buik, je zwangerschaps-buik en …. buik-dansen.

  • Waarom zijn jouw darmen zo belangrijk, en dan niet alleen voor je spijsvertering maar ook voor je huid en je stemming.
  • Orthomoleculaire geneeskunde uitgelegd als de logistiek in je lichaam: de juiste stofjes, oftewel micronutriënten, op de juiste plek in goede hoeveelheden en verhouding.
  • Darmtuinieren: wat is dat nu weer? En een dierentuin in je buik?! Die belangrijke bacteriën in jouw lijf geef je als moeder toch mee aan je baby!

Nieuwsgierig?

En over Claudia zelf: welke unieke combinatie van invalshoeken zet zij in in haar praktijk?

En verder: vrijheid als kernwaarde en pionieren als gegeven.

Misschien vindt je dit ook leuk…

Praktijkaanbod de Groeisprong

Praktijkaanbod de Groeisprong

In september 2015 bestaat mijn praktijk, de Groeisprong , 20 jaar. Al eerder heb ik hierover een blog geschreven, over...

De Groeisprong bestaat 20 jaar

De Groeisprong bestaat 20 jaar

De Groeisprong bestaat in september 20 jaar! In september 2015 bestaat mijn praktijk voor natuurgeneeskunde, de...

0 reacties