Baby en kind

Natuurgeneeskunde bij baby en kind

Natuurgeneeskunde bij baby en kind: ook voor advies en hulp voor baby’s en (jonge) kinderen kun je terecht bij de Groeisprong.

De natuurgeneeskundige aanpak werkt vaak heel goed bij baby’s en kinderen. Een kind is nog volop in de groei en in ontwikkeling. Het herstel van de balans is een investering voor het leven.

Baby en kind: wanneer natuurgeneeskunde

Je kunt bij praktijk de Groeisprong terecht wanneer je baby of kind:

 • last heeft van lichamelijke klachten als obstipatie, chronische verkoudheid, eczeem, allergie, buikpijn, hoofdpijn
 • onrustig is of veel huilt
 • niet goed in zijn of haar vel zit
 • last heeft van spanningen, angsten of zich slecht kan concentreren

Overleg gerust met mij over de mogelijkheden.

Wij kwamen na een zoektocht van 1,5 jaar tobben met ons 3 jarig zoontje bij Claudia terecht. Ons zoontje had obstipatie en eczeem klachten en het enige waar de kinderarts in het ziekenhuis mee kwam is het testen op Coeliakie en toen dat het niet bleek te zijn moest hij maar laxerende middelen gaan gebruiken. Waarschijnlijk voor een paar jaar en misschien wel zijn hele leven (???!!!!) Een 3 jarige jongetje aan de laxeermiddelen? Zonder dat de oorzaak van de klachten duidelijk zijn waarom zijn lijfje doet wat het doet?

Na van alles geprobeerd te hebben kwamen we via via bij Claudia terecht en die had ons binnen een week op de rit! Ik moet er nog van huilen nu ik dit schrijf. Hoe is het mogelijk dat de reguliere medische wetenschap niet kijkt naar het geheel en alleen naar de symptomen? Claudia is een heel professionele down to earth dame en ik kan haar iedereen aanbevelen.

Sandra

Darmtherapie

Orthomoleculaire therapie en darmtherapie

Ook voor kinderen werk ik vanuit orthomoleculaire therapie, darmtherapie en voedingsadvies. Vanuit mijn jarenlange ervaring in het werken met ook zeer jonge kinderen, komen daar vaak nog allerhande praktische tips bij.

Voor kind én ouders

Mijn doel is altijd het ondersteunen van kind én ouders. Ik zal je daarom ook veel praktische informatie aanreiken en soms bijvoorbeeld een “onderhouds”massage aanleren om zelf thuis je kind verder te ondersteunen.

Claudia van Wezel

Ter overpeinzing

“Je kinderen zijn je kinderen niet. Zij zijn zonen en dochters van ’s levens hunkering naar zichzelf. Zij komen door je, maar zijn niet van je, en hoewel ze bij je zijn, behoren ze je niet toe. Je kunt hen liefde geven, maar niet je gedachten, want zij hebben hun eigen gedachten. Je kunt hun lichaam huisvesten, maar niet hun ziel. Want hun ziel woont in het huis van de toekomst, dat jullie niet kunnen betreden, zelfs niet in je dromen.”

– Kahlil Gibran

Voetreflexzone massage

Stimuleert het zelfgenezend vermogen

Wil je weten wat natuurgeneeskunde voor jou kan doen? Neem dan nu contact met me op.

Tarieven en afspraak maken
ConsultTarief
Natuurgeneeskundig startconsult max 1,5 uur *126,- euro

* Voorbereidings- en nawerktijd worden naar rato doorberekend.

  Afspraak maken

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

  Afspraak maken voor een natuurgeneeskundig consult:

  Naam*

  Email*

  Telefoon

  Onderwerp

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

  Ik wil ook Groei-nieuws eens per maand ontvangen

  Privacy beleid

  Afspraken volgens algemene voorwaarden

  Wanneer we een afspraak maken reserveer ik mijn tijd voor je en reken dan ook graag op je. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afmelding worden de volledige kosten doorberekend. Bij afzegging binnen 48 uur voor het aanvangsuur van een individuele cursus of consult is 50% van de kosten verschuldigd. Bij afzegging langer dan 48 uur van tevoren zijn geen kosten verschuldigd. Op behandelingen en cursussen zijn de algemene voorwaarden van de Groeisprong van toepassing.

  Misschien vindt je dit ook leuk…

  Detox voor je darmen en lever

  Detox voor je darmen en lever

  Raak eens lekker wat afvalstoffen kwijt: geef jezelf een boost met een detox! Ben jij je meer te buiten gegaan aan...