Ernst

voedingsintolerantie
voedingsintolerantie

Mijn vrouw, mijn kinderen en ik komen al een aantal jaren bij Claudia. Ze heeft mijn vrouw o.a. bijgestaan tijdens en na de zwangerschappen, de kinderen met diverse klachten geholpen, en o.a. mijn hooikoorts en koemelkallergie helpen te verminderen.

Na een beet van een teek had ik geen goed gevoel over de antibioticumkuur van de huisarts, hierna heb ik ook haar hulp gevraagd.

Sinds mei (2012, red.) liep ik te tobben, met een lage rughernia. De neuroloog noemde het een lichte hernia, omdat ik (gelukkig) geen uitvalverschijnselen had. Desalniettemin dramatisch voor mij en mijn gezin, mede doordat we net een baby van een half jaar hadden.

Met een manueel therapeut en osteopaat in de hand ging het herstel langzaam, maar gestaag. Begin januari (2013) was ik te overmoedig en heb ik een paar sneeuwballen gegooid. Dat had ik nooit moeten doen! De hernia was weer helemaal terug, ik zat aan 3x daags Ibuprofen en paracetamol en kon weer geen kant op.

Uit wanhoop heb ik toen ook contact gezocht met Claudia en een afspraak gemaakt. Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit niet eerder heb gedaan. In het consult heb ik een tweetal naaldjes in mijn oor gekregen, ik heb vanaf dat moment geen pijnstiller meer hoeven gebruiken! Ik merkte dat het herstel ineens wel heel snel ging en kon een kleine week later weer naar mijn werk.

Wij kennen Claudia als een professioneel werkende therapeut. Ze heeft een erg brede en goed onderbouwde kennis van de natuurgeneeskunde, daarbij blijft zij zichzelf ontwikkelen. Ze is voor ons de afgelopen jaren een betrouwbare hulpbron geweest, daar waar de reguliere geneeskunde vaak af laat weten.

Ernst was last modified: by

Ernst Voedingsintolerantie 12 mei 2014

Auteur: Claudia van Wezel

Claudia van Wezel is gekwalificeerd natuurgeneeskundig therapeut en docente en oprichter van zwangerschaps- en oudercursus Van Buik tot Baby.